Stichting Sociaal Fonds De Kleierkas
U bent hier: Home > Over ons > Bestuur

Bestuur

Huub Peters

Huub Peters

Voorzitter Stichting sociaal fonds de Kleierkas

Ik ben vanaf het begin betrokken bij de Kleierkas. Als vrijwilliger, bestuurslid, buurman en voorzitter. Het is en blijft voor mij een mooie uitdaging om:

  • Vrijwilligers een actieve rol te geven
  • Goedkope maar ook goede kleding te kunnen verkopen
  • Twee winkels te runnen met een enthousiast bestuur en vrijwilligers om zo ondersteuning te kunnen bieden aan verschillende projecten.
 

José Dirckx

Jose Dirckx

Teambegeleider vrijwilligers stichting sociaal fonds de Kleierkas

Najaar 2013 ben ik als bestuurslid gestart bij de Kleierkas. Enkele middagen per week ben ik in beide winkels aanwezig als aanspreekpunt voor de vrijwilligers en ook om samen met de vrijwilligers acties te bespreken, die uitgevoerd moeten worden. Tevens begeleid ik de teamvergaderingen van de teams van Blerick en Tegelen en werk ik deze uit in een verslag. 

 

Annet Schreurs

Annet Schreurs

Teambegeleider vrijwilligers stichting sociaal fonds de Kleierkas

Ik ben in het voorjaar 2015 gestart bij de Kleierkas, nadat ik een maand “stage” gelopen heb in de winkel. Wat mij aanspreekt is het hergebruik van kleding, het steunen van goede doelen maar vooral het werken met de vrijwilligers. Een gezellige groep van mensen die soms eigenzinnig maar altijd enthousiast en heel betrokken zijn.

 

Manny Heijnen

Secretariaat en Communicatie stichting sociaal fonds de Kleierkas

Sinds 2017 ben ik als bestuurslid verbonden aan de Kleierkas. In eerste instantie was ik verantwoordelijk voor de PR en na het vertrek van de secretaris heb ik ook het secretariaat op me genomen. Ik zet me met veel plezier in, het is heel afwisselend en we werken in een leuk team. Hiernaast ben ik druk als lid en voorzitter van Vocalgroup Brits en sport en wandel ik veel. Ik tuinier ook graag in de prachtige tuin van ons huis in Tegelen waar we sinds kort wonen. Last but not least ben ik trotse oma van 6 kleinkinderen, wat ook genieten is!

Manny Heijnen

 

 

Loek Peters

Loek Peters

Penningmeester stichting sociaal fonds de Kleierkas

Mijn naam is Loek Peters en ben de penningmeester van de Kleierkas. Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in diverse financiële functies. Op dit moment werk ik bij een accountantskantoor in Venray. Ik hoop dat ik met mijn ervaring een goede bijdrage kan leveren aan het succes van de Kleierkas.