De Kleierkas
U bent hier: Home

De Kleierkas

De Kleierkas is al sinds 1985 hét vertrouwde adres voor kleding met ervaring. Kleding die niet nieuw meer is, maar die wel weer een nieuwe bestemming krijgt. 

Je kunt zelf de kleren die je niet meer gebruikt naar ons toe brengen. Wat het is toch jammer om die mooie jurk die je niet meer past weg te gooien. Het is zonde om dat maatkostuum wat je maar drie keer gedragen hebt in de vuilniszak te doen. Lever het bij ons in en je kunt er iemand anders een plezier mee doen én je draagt bij aan een verminderde belasting van het mileu.

Je kunt ook gebruikte kleding kopen, tegen een hele lage prijs. Dat kan omdat de Kleierkas uitsluitend bestaat uit vrijwilligers. En wat is nu mooier dan een leuke outfit kopen voor een paar euro's?

De opbrengst gaat naar goede doelen. De vrijwilligers bepalen elk jaar samen welke doelen een deel van de opbrengst krijgen.

De Kleierkas heeft een winkel in Blerick en een winkel in Tegelen. Kom vrijblijvend langs en ontdek zelf wat we je te bieden hebben. Je bent van harte welkom!

Bestuur en vrijwilligers van de Kleierkas.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen? Volg ons dan op Facebook.

Nieuws

Kleding brengen

(25-5-2020) - Veel mensen ruimen hun kledingkasten uit en kunnen nu hun “kleding met ervaring” nergens kwijt. Om aan deze laatste groep tegemoet te kom...

Lees verder...

Covid-19

(25-5-2020) - In verband met het Coronavirus zijn onze winkels gesloten.

Lees verder...